OM OSS - Nynäshamns Kajakuthyrning

MENY
Till innehåll
Här är vi som jobbar hos Nynäshamns Kajakuthyrning
Frida har drivit kajakuthyrningen i egen regi i snart 4 somrar. Det är Frida som håller i de flesta turer och kurser som Nynäshamns kajakuthyrning arrangerar.  

Hon tycker om att utmana människor och flytta deras comfort-zone precis så där lagom mycket att de känner att de får växa men aldrig behöver vara rädda.  

Om vintern åker hon gärna skidor och hon berättar gärna om sina senaste äventyr och tipsar om roliga saker att göra, inte bara i Nynäshamn, utan runt om i världen.

Hon har varit runt en del och bott på en hel del olika ställen. Testa henne nästa gång ni ses, ni har säkert någon gemensam bekant! För är det något hon har lärt sig är det att världen är en liten plats!
Jesper är Nynäshamns Kajakuthyrnings absolut nyaste tillskott, men redan en riktig stjärna.

Jesper har alltid älskat att vara utomhus och gick ett gymnasium med naturguidesinriktning, så det finns nog inget jobb som passar honom bättre än att få vara ute på lövhagen hela sommaren!

Han kommer även bidra med att guida i Natur-parkour några gånger under sommaren. Följ oss på Instagram och facebook för att få reda på när nästa omgång sker!

Jesper är nog den ni med största sannolikhet träffar ute på Lövhagen hos Nynäshamns kajakuthyrning i sommar!
Kjelle startade upp Nynäshamns Kajakuthyrning för snart 20år sedan. Lite av en slump nästan.

Kjelle och Kerstin hade varsina egna kajaker som dom tyckte skulle få komma ut lite oftare och snart kom det större förfrågningar och Kjelle investerade i fler kajaker.

Kjelle är Nynäshamns Kajakuthyrnings egen vaktmästare och IT-support. Han fixar med trasiga kajaker, pillar med det tekniska, stöttar upp när det behövs och är en allmän klippa i uthyrningen.

Kjelle är född och uppvuxen i Nynäshamn och har spenderat väldigt mycket tid ute i skärgården, så är det någon som kan tipsa om ett smultronställe fyllt med extra smultron, så är det han!

Vill man inte paddla kajak ut i skärgården så har han även en taxi-båt som kan ta er från ö till ö.
Kerstin jobbar mycket i bakgrunden. Hon ser till att alla mjuka saker är hela och syr och lagar grejer. Hon ordnar med mat efter långa dagar och bjuder alltid på badsällskap om man är badsugen!

Kerstin har paddlat kajak i många långa år och är gärna med på Nynäshamns Kajakuthyrnings turer. Hon bidrar med erfarenhet, ett glatt humör och är alltid hjälpsam. Hon visar även att man inte måste sluta vara aktiv när åren kommer i kapp. Nästa år firar vi hennes 70års dag, men det skulle man väl aldrig kunna tro?!

Kerstin är även den klippa som ställer upp när livet tjorvar ihop sig och hjälper till med uthyrningen.

Träffa Kerstin i sommar ute på Lövhagen, antingen vid en badklippa eller vid uthyrningen!
Agnes är alla tjej-paddlingars lilla solstråle. Alltid taggad på ett äventyr och alltid med ett leende.

Till vardags jobbar hon med filmproduktion, men när ledigheten infinner sig så är hon allra helst utomhus.

Agnes kommer du träffa främst på turer och kurser. Boka in dig på en redan idag för att få chansen att dela en stund med den här stjärnan!
Pim är ofta med ute på Lövhagen och charmar folk. Han älskar att bada och att vara med och paddla kajak och sitter då gärna längst fram på packluckan.

Pim har hunnit besöka många länder och hängt med Frida runt i både Europa och världen. I våras fyllde han 11år, men det märks bara på dom grå topparna på hans stora öron.  ❤ Kom och klappa på Pim ute på Lövhagen vid vår bod i sommar!  

NYNÄSHAMNS KAJAKUTHYRNING 2023
INFO@HYRKAJAK.SE TELEFON 0702-75 75 16 SMS 0704-58 91 91
Tillbaka till innehåll